Doktorgradskurs i Innovation Systems, Cluster and Innovation Policy

I uke 43 gjennomføres et doktorgradskurs i ‘Innovation Systems, Clusters and Innovation Policy’ ved Universitetet i Agder i Kristiansand. To av forelesningene er åpne for alle interesserte. Begge holdes av svært anerkjente forskere innenfor innovasjonsfeltet.

Forelesningene er:
Onsdag 25. Oktober 13.15-15.00: Professor Bengt-Åke Lundvall, Aalborg Universitet: Innovation policy in the learning economy. Auditorium B2 002, UiA Kristiansand
Fredag 26. oktober 12.15-14.00: Professor Charles Edquist, Lund Universitet: Demand and mission-oriented innovation policy – including public procurement for innovation. Auditorium B2 001, UiA Kristiansand
 
For å finne auditorium B2 001 og B2 002 går en inn hovedinngangen ved UiA, tar til høyre i Vrimlehallen, opp trappa til andre etasje, deretter til høyre. Begge dagene serveres det lunsj utenfor auditoriet fra kl. 12.30 (onsdag) og 11.30 (fredag).
 
Kontaktperson: Arne Isaksen